Instructor fitness

Vescan Sergiu Dan

Instructor personal de fitness acreditat in cadrul “Federaţiei Romane de Culturism si Fitness”.
Competentele profesionale care il recomanda le-a insusit in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport si in cei peste 15 ani de activitate sportiva care stau la baza cunostintelor mele legate de fiziologia sportului, nutritie si programe de antrenament individualizate . De asemenea a dobandit si atestat de kinetoterapeut.
De la 12 ani am practicat atletismul de inalta performanta cu rezultate la nivel national si regional si ulterior fitnessul care a devenit un stil de viata pentru mine.

Instructor Inot

Vlad Cristian

DSC_23477
Vlad Cristian este kinetoterapeut cu o experienţă de peste 7 ani în acest domeniu. Şi-a dobândit competenţele profesionale începând cu o pregatire teoretică, dar şi practică în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea Babeş-Bolyai, obţinând de la aceeaşi Universitate şi Atestatul de aplicaţii nautice şi înot aplicativ. Vlad a implementat şi testat, în cadrul lucrării de licenţă, un program individualizat de înot terapeutic pentru copiii cu diagnostic de suprapondere si obezitate, obţinând rezultate foarte bune.
Deasemenea timp de 2 ani a colaborat cu un centru integrat de nutriţie şi boli metabolice, unde a participat la programul Copil Sănătos într-o echipă multidisciplinară formată din medic pediatru, medic nutriţionist, endocrinolog, psiholog şi kinetoterapeut.
Pentru programari la Aqua Gym sau Cursuri de inot puteti contacta Kinetoterapeutul si Instructorul de Inot Vlad Cristian la numarul de telefon . 0752 189 049

Instructor Fitness, Culturism, Aerobic

Iulia Stefania Roxana Chiorean

Instructor de fitness si culturism acreditat din anul 2010 de “FederatiaRomana de Culturism si Fitneess”.
Master Trainer Acreditat Aerobic, Fitness & Personal Trainer , anul 2014
Sportul si buna dispozitie este ceea ce ma reprezinta insa, fitness-ul, aerobicul si culturismul sunt ramuri ale sportului care sunt indispensabile in viata mea. Asadar, practic aerobic si fitness din anul 2004, iar in anul 2008 am devenit sportiv de performanta legitimat ( fitness si culturism), in cadrul clubului sportiv “Delta Power”, totodata fiind anul in care am inceput sa impartasesc din experienta mea si pasiunea pentru sport, devenind instructor de aerobic.
In anul 2014, am devenit Master Trainer (formator) in cadrul scolii Fitness Education School , iar prin aceasta cale nu doar antrenez persoanele pasionate de sport ci si pregatesc viitori instructori de aerobic, fitness si Personal Trainer. Dintre clasele predate din 2008 pana in prezent amintim: Pilates, Taebo,Step, Belly-Dance, Fitt-Ball,Yoga, Circuit training etc. Clase, in care incerc pe langa beneficiile de baza a sportului sa transmit buna dispozitie, relaxare, o atmosfera calda si nu in ultimul rand importanta unui stil de viata sanatos, astfel oamenii care intra in contact cu mine sa fie multumiti sifericiti. Tocmai de aceea predau o gama mai larga de clase, pentru ca fiecare persoana are propriul stil, propria personalitate, astfel alaturi de mine reuseste sa isi plieze perfect cerintele si dorintele cu viitoarele rezultate.
Participarea la diferite training-uri si workshop-uri de specialitate, m-a ajutat foarte mult perfectionadu-mi tehnicile sau chiar dobandind abilitati noi. Dintre cele mai recente amintesc aici « Conventia Internationala de Fitness 2012 », Fitness Scnadinavia, cursuri de perfectionare cu antrenori internationali, conventii atat nationale cat si internationale etc. Realizarea si participarea la diferite emisiuni si interviuri cu teme sportive « Gimnastica de dimineata » (Digi Sport), Emisiuni educative pentru tineri (Antena cluj si NCCN) “Rasariti de pe fix” (Look TV), si de asemenea realizarea unor materiale video ( Fit Moomy) este o alta modalitate prin care am pus in valoare sportul si importanta efectuarii exercitiilor aerobice.

Instructor TRX, Instructor fitness

Matyas Andrei

Andrei este un adept al miscarii naturale si al antrenamentul functional, fiind absolvent al Facultatii de Educatie fizica si Sport, specializarea Kinetoterapie si Motricitate speciala.
A urmat cursurile D.I.M.I – Do it more intens Bucuresti, pentru a obtine certificarea TRX Suspension Training si cursurile scolii de fitness Move On, obtinand certificarea in antrenamentul HIIT -High intensity Interval training si HIT – High intensity training.
Totodata este certificat in antrenamentul cu EMS de catre Speedfitness Budapesta si trainer la workshopurile de parkour organizate de Asociatia Primitive Cluj.
Motto : “Civilize the mind but make savage the body”