Paleta serviciilor Alverna Spa va ofera posibilitatea personalizarii pachetelor pentru a raspunde nevoilor fiecaruia de relaxare si intretinere.

Piscina Interioara

DSC_2446

Avand proportii considerabile, piscina noastra este locul ideal pentru relaxare si intretinere. Inotul poate fi considerat un sport de masa prin influenta asupra sanatatii fizice si psihice. Inotul este benefic pentru remedierea problemelor cardiace, respiratorii, ale circulatiei sanguine; dar si pentru o buna functionare a metabolismului si sistemului nervos.

DSC_2613

Baie trurceasca si sauna finlandeza (uscata)

Cand este vorba despre purificarea corpului, relaxare si eliminarea fortata a toxinelor, baia de aburi (baia turceasca) si sauna finlandeza (uscata) sunt cele mai bune terapii folosite inca din antichitate.
Intr-o sauna, aerul este fierbinte si uscat. Doar cateva minute petrecute in sauna sunt suficiente pentru a va ajuta sa uitati si cea mai obositoare zi. Sedintele de sauna intaresc imunitatea organismului, ajuta circulatia sangelui si au un efect benefic asupra pielii. Sauna va reface echilibrul natural intre corp si suflet. O sedinta de terapie inseamna pur si simplu sa te relaxezi in acest mediu intre 8 si 15 minute. Un echipament special controleaza parametrii aerului din interiorul saunei.

Masaj

DSC_2686

Efectele benefice ale masajului:
se amelioreaza elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate, prin stimularea circulatiei sanguine si limfatice; se elimina stratul de celule moarte de la suprafata pielii si excesul de sebum;
Pielea dobandeste un aspect mult mai sanatos, fiind hranita atat din interior de sange, cat si din exterior, de substantele active din lotiunile folosite pentru masaj
Eliminarea deseurilor metabolice si reducerea depozitelor de grasime

Fitness Mixt

DSC_2346

Fitnessul defineste omul modern printr-o activitate veche precum lumea: exercitiul fizic, miscarea.
Fitnessul inseamna o plaja infinita de activitati fizice, pshihice si mentale prin practicarea carora se ajunge la o calitate optima a vietii.
Sunt recunoscute efectele benefice ale fitnessului asupra sistemului cardiovascular, pulmonar, scheletic, adispos, digestiv si nervos.
Pe langa toate acestea, fitnessul inseamna sanatate si un aspect fizic atragator.

Aerobic, Tae BOO, Pilates, fitball, Step

600434_10150914125114272_1975008682_n

Aerobicul si activitatile fizice conexe (zumba. Step, pilates etc) sunt cateva dintre metodele eficiente de combatere a stresului, de control al greutatii corporale, si de dobandire a unei sanatati perfecte.
Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului.
Programul contine un antrenament complet al tuturor grupelor musculare. Exercitiile se executa in coordonare cu respiratia, atentia fiind concentrata spre perceptiile si senzatiile din interiorul corpului.

TRX

TRX-ul este o coarda cu ajutorul careia se efectueaza majoritatea exercitiilor in suspensie. Aceasta coarda este un sistem de parghii intre gravitatie si greutatea corpului,
care asigura efectuarea unei multitudini de exercitii in conditii de siguranta pentru dezvoltarea fortei, flexibilitatii si echilibrului. Coarda TRX este recomandata, de asemenea,
si in antrenamentele de recuperare medicala.De asemenea, oricine se poate antrena cu coarda TRX, deoarece se poate controla atat nivelul de rezistenta cat si cel de dificultate.
Este un atrenament perfect atat pentru reabilitare cat si pentru un program de fitness intensiv.